Okulumuz, Afyonkarahisar İl  Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı Online Veli Randevu Sistemini pilot okul olarak uygulamaya başlamıştır.

Okulumuz, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı Online Veli Randevu Sistemini pilot okul olarak uygulamaya başlamıştır.

        Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in talimatları doğrultusunda veli- öğretmen görüşmelerinin düzenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için "Online Veli Randevu Sistemine" geçiyoruz.

      Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS) Bilgilendirme Toplantısı; İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci'nin başkanlığında il merkezindeki 13 pilot okul idarecilerimizin ve Şube Müdürümüz Hayati Duman'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

        İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci: "İlimiz bünyesindeki tüm okullarımızın kullanımına açılacak olan Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS) sayesinde velilerimiz öğretmenlerimizle görüşmelerini organize edebileceklerdir. Öğretmenlerimiz tarafından velilerimize ulaştırılacak olan link ile velilerimiz öğretmenin müsait olduğu gün ve saatlerde randevu alabileceklerdir. Alınan randevular hem velilerimize hem de öğretmenlerimize SMS veya mail yoluyla iletilecektir. Pilot okullarımızda 18 Aralık 2023 tarihi itibari ile hayata geçirilecek olan Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS)  ilerleyen günlerde tüm il genelinde uygulanmaya başlanacaktır." dedi.

        Velilerimiz, randevu almak için daha önce öğretmenlerimize gönderdiğimiz linki ve her sınıfa özel anahtarı kullanacaktır.

19.12.2023 119

Kaynak: https://afyon.meb.gov.tr/www/afyonkarahisardabirilkidahagerceklestiriyoruz/icerik/7807